Переводы и тексты песен Премьер 2017 г.

Присоединяйтесь:


Главная » Слова песни Eneda Tarifa - Perralle (Евровидение 2016 Албания)

Eneda Tarifa - Perralle (Евровидение 2016 Албания) текст песни

Смотреть видео клип:


Премьера песни "Eneda Tarifa - Perralle (Евровидение 2016 Албания) " состоялась в декабре 2015 года.
....................
Kjo përrallë e do.
Një shpërblim.
Një fund nga ato.
Siç vetëm unë e ti dimë.

Me shumë lot.
Se akoma ka shumë çmenduri.
Me shpirt dhe vetëm, vetëm dashuri.

Oh ti, je ajo ndjenjë.
Që unë kam besim.
Edhe frikën s’e ndjej.

Unë ndaj të dua.
Unë të dua.
Edhe vdes për ty.
E harroj për ty s’ka natë.

Ndaj të dua.
Unë të dua.
Edhe vdes për ty.
E harroj për ty s’ka natë.

Vjen një kohë kur s’të mjafton.
Ajo që ke, dhe përfundon.
Veten bosh ti e gjen.
Dhe aty unë vij tek ty.
Është vendi ku shpirti im gjehet.

Unë ndaj të dua.
Unë të dua.
Edhe vdes për ty.
E harroj për ty s’ka natë.

Ndaj të dua.
Unë të dua.
Edhe vdes për ty.
E harroj për ty s’ka natë.


Отзывы о песне Eneda Tarifa - Perralle (Евровидение 2016 Албания):